Eng | မြန်မာ
Blog – Kitchen Hub

Kitchen Hub's

Blog

beurre noisette (ပြင်သစ်ဘာသာဖြင့် hazelnut butter) ဟုလည်းလူသိများသော brown butter သည် မူလက အရသာရှိသော ပြင်သစ်အစားအစာများတွင် အသုံးပြုသော်လည်း အရသာရှိသည့်နေရာတိုင်းတွင် အသုံးပြုသည်။ ဒါဟာနက်ရှိုင်းစွာ ရွှေ, အညိုရောင် -bits နှင့်အတူ flecked, nutty နှင့် မယုံနိုင်လောက်အောင် မွှေးကြိုင်သော ထောပတ်ညိုတို့ဖြင့် စုံလင်လှသည်။ အညိုရောင်ထောပတ်သည် အနည်းငယ်သော အပိုနည်းရုံမျှဖြင့် ဖုတ်ထားသော ကုန်ပစ္စည်းများကို အရသာများစွာ ရရှိစေသည်။ ဒါဟာ nutty caramel roundness add နှင့် ဤချောကလက် chip ကို cookies တွေကို caramelized, ပြင်းထန်သောအရသာပေါ်အောင် အညိုရောင်သကြားကမီးမောင်းထိုးပြပါလိမ့်မယ်။

Read more